10 „lucruri” de care nu ai mai putea sa te bucuri peste x ani

fluturePentru ca suntem invadati de astfel de articole si de sfaturi din categoria lucrurilor cat mai traznite si inedite, eu iti propun sa iti faci o lista de lucruri pe care sa le implinesti azi -maine si cu recurenta. O posibila si facubila lista:

 1. Tu – sanatos, tanar si voios. Viata curge prin noi si … stii si tu, o simpla viroza ne incurca gandurile & planurile, ce sa mai vorbim de ceva mai serios. Un gand frumos, un compliment – pentru tine.
 2. Ciocolata – pentru ca ni se tot spune ca productia de cacao scade, eu spun sa ne bucuram de ciocolata (se mai spune si despre whisky – deci, …).
 3. Cei dragi tie – iubit(a), parinti, copii, prieteni. Un telefon, un gand, o felicitare fara vreun motiv anume, un pranz, o cina impreuna, un buchet de flori trimis prin curier.
 4. Sa il tii de mana pe cel iubit / cea iubita.
 5. Un cadou pe care ti-l permiti acum. Opreste-te, cumpara-l, bucura-te!
 6. Vancanta pe care o tot amani – do it!
 7. O carte (un clasic) de re-citit – pentru ca iti spui ca o sa ai timp sa recitesti clasicii, iti propun sa o faci de astazi.
 8. Sa revezi Casablanca, Battlestar Galactica, Singin’ in the rain, The Godfather sau un film pe care il tot gandesti ca il vei revedea cand vei avea timp.
 9. Sa daruiesti ceva cuiva de-l stii la ananghie, ca il doare… fara sa astepti alte explicatii si alte momente.
 10. Sa te uiti in oglinda … la tine. Si sa iti zambesti.
 11. … mai este un punct la care m-am tot gandit si… se spune ca se gandesc mai mult barbatii 🙂 …, dar cred ca nu ar trebui sa existe in liste… locul lui e in viata.

Pentru toate – lasa telefonul (foloseste-l doar pentru a-i aduce aproape pe cei dragi), emailurile, stirile on line, emisiunile tv etc. la o parte.

Sarbatoare cu … lumina in suflet!

Leave a Reply