Building Self

Ce te aduce astazi pe aceasta pagina? Poate… te-ai surprins intr-un ritm alert, in cotidian, si ai senzatia ca pedalezi in gol? Esti intr-o stare de alerta si ai ajuns sa iti spui ca nu ai timp de nimic, nici macar sa te gandesti? Incearca ceva diferit! Astazi. Opreste-te din ceea ce faci, pune-ti telefonul pe silent, relaxeaza-ti spatele si … intreaba-te „Ce mi-ar placea sa fac cu viata mea pe viitor?”; „Ce ma face fericit?”; „Ce mi-ar placea sa fac cu viata mea profesionala in viitor?”

sau…

„Daca cei din echipa mea ar vorbi despre mine in urmatorii ani, ce si-ar aminti despre mine si despre ce ar vorbi?”; „Am nevoie de o consiliere suplimentara in cariera?”

 

Orice calatorie incepe cu tine. Este vorba despre tine, despre viata ta. Tu esti arhitectul propriei tale vieti: Descopera → Dezvolta → Consolideaza → Transmite mai departe

 

Aboneaza-te la articole noi de pe Blogul HR Nouveau

Contacteaza-ne azi

 

Ai la dispozitie Blogul HR Nouveau pentru articole care te pot inspira. Daca exista o initiativa pe care HR Nouveau o poate face pentru a te ajuta in a-ti atinge obiectivele mai repede – care ar fi aceea?